Compliment voor fietskaartknooppuntenroutekaart

Bestuursondersteuner Maasmeanders Wim Hoezen nam samen met voorzitter Maashorst Betrokken Ondernemers het voortouw en was enthousiast over de samenwerking waar uiteindelijk meer dan 300 ondernemers toe kwamen, door de toeristische vereniging waar ze bij aangesloten zijn. Tijdens de bijeenkomst is de actuele en bijzonder volledige fietskaart het middelpunt. Op dit moment word deze in alle Maashorstgemeente rondgebracht naar de leden van de Maashorst Betrokken Ondernemers. Maar ook de andere partijen; stichting Maasmeanders, Maashorst Betrokken Ondernemers, de Maashorstboeren, Het Verrassende Platteland van Cuijk en de Toeristische Recreatieve Vereniging Bernheze.

De formele overdracht met de wethouder van der Schoot uit Oss en wethouder van Boekel uit Bernheze, werd georganiseerd in Keent bij infocentrum Stichting Taurus. De partijen waren allemaal aanwezig en ook de provinciale consul van de provincie Noord-Brabant; Jos van Erp was aanwezig. ‘De Samenwerking doet me goed’ begon dhr. van Erp en vertelde over de Koninklijke toeristenbond ANWB en het ontstaan hiervan.
Na de officiële woordjes werden de fietskaarten overhandigd aan wethouder Van der Schoot uit Oss en wethouder van Boekel uit Bernheze en werd georganiseerd in Keent bij infocentrum van Stichting Taurus.

Fietsknooppuntenkaart • 240 Bedrijven •  Oplage: 60.000 stuks

Een authentiek buitengebied, van ’s-Hertogenbosch tot aan Vierlingsbeek, vol ongerepte natuur en schilderachtige landschappen. Om volledig tot rust of juist in actie te komen. Geniet van het Maasgebied met fietsroutes over meanderende dijken langs de Maas of wat verder weg van de Maas, pittoreske vestingsteden en  gezellige dorpen waar je  heerlijke gerechten kunt eten, gemaakt van producten uit de streek. Lokale ondernemers hebben zich verenigd om dit Maasgebied op de kaart te zetten.

De kaart wordt gratis aangeboden bij de leden van de betrokken verenigingen, zoals bij onze leden die hier te vinden zijn op onze website.

Fietskaart overhandiging