AANMELDEN online via deze link

BETROKKEN IN DE MEDIA
De leden worden betrokken bij de Maashorst PR en communicatie (print en online)

COMMUNICATIE
Voor de leden is er communicatie mogelijk via de besloten FB groep, maar ook via de Facebookpagina is er informatievoorziening.
Daarnaast is er een communicatiemiddel via de mail in de vorm van een nieuwsbrief.

DEELNAME  NETWERKBIJEENKOMSTEN EN ACTIVITEITEN
Voor de Recreatie & toerisme-tak wordt vijf á zes keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd met als doel: netwerken en informatievoorziening. Bij een aantal bijeenkomsten worden er sprekers uitgenodigd om de leden te voorzien van informatie over diverse onderwerpen.
De leden van de Bedrijven detailhandel, Industrie en Zakelijke Dienstverlening (BIZ)-tak worden een maal per jaar uitgenodigd voor een netwerkborrel.

DOELSTELLING
De doelstelling

EVENEMENTEN
Betrokkenheid bij evenementen die georganiseerd worden.

FIETSROUTEKAART ‘Beleef de Maashorst’
Op deze overzichtskaart met fietsknooppunten van het gebied vindt de bezoeker alle aangesloten
Maashorst Betrokken Ondernemers. De leden zijn aangeduid via nummering en icoontjes.
In de binnenzijde kan men alle contactgegevens vinden. Deze kaart wordt ieder jaar up to date gehouden

GASTHEERSCHAP IVN
Alle leden van de Maashorst Betrokken Ondernemers worden gevraagd en de gelegenheid geboden om deel te nemen aan de cursus ‘Gastheer van het Landschap’ van het IVN. Deze landelijke cursus wordt speciaal voor het gebied De Maashorst samengesteld. Meer informatie is te vinden op de website van het IVN.

JAARLIJKSE AGENDAPUNTEN

  • Walking Event de Maashorst, laatste zondag van maart
  • Bike Event de Maashorst, laatste zondag van augustusDeze evenementen vinden ieder jaar in een ander gedeelte van de Maashorst plaats. Het doel is de Maashorst landelijk breed uit te dragen. Leden hebben hierdoor een platform om zichzelf te promoten. Er is een intentie meerdere events te gaan organiseren. Zie www.maashorst-events.nl

MAASHORSTFAIR
Wanneer een Maashorstfair georganiseerd wordt, worden de Maashorst Betrokken Ondernemers opgeroepen om zich op de Maashorstfair te presenteren en zijn daar ook als dusdanig herkenbaar d.m.v. het logo.

MAASHORSTVLAG
Deze Maashorstvlag t.w.v. € 38,95 ontvangt ieder lid en dit bevordert de herkenning van het beeldmerk van De Maashorst. Doel is dat bezoekers weten dat hier een bedrijf is gevestigd dat betrokken is met en informatief is over de Maashorst

KERNWAARDEN
De kernwaarden van stichting Maashorst Betrokken Ondernemers zijn: samenwerken, leren over én netwerken binnen het Maashorstgebied; een gebied dat zich bevindt in Oss, Uden, Landerd en Bernheze en dit natuurgebied promoten. Als betrokken ondernemer heb je je bedrijf in het gebied, of je woont in dit gebied. De reden om als ondernemer aan te sluiten varieert.

LOGO & HUISSTIJL
Het gebruik van Maashorst-logo en -huisstijl gebruiken leden zoals opgesteld door de stuurgroep. Inmiddels dragen we de banners van het OERgebied in Brabant.

NIEUWSBRIEF
Alle interessante informatie kan je via de nieuwsbrief Maashorst Betrokken Ondernemer ontvangen

OPTIES & KOSTEN LIDMAATSCHAP
Basic € 125,- (btw onbelast) per jaar.
Nieuwsbrieven (per kwartaal/per seizoen)
Plaatsing op de website van Maashorst Betrokken Ondernemers
Eenmaal per jaar een netwerkborrel
Active  € 125,- (btw onbelast) per jaar.
Nieuwsbrieven
Plaatsing op de website van Maashorst Betrokken Ondernemers
Mogelijkheid tot het delen van de bedrijfsactiviteiten- Activiteiten – zie website

VOORWAARDEN
Ondernemers uit de gemeentes Oss, Uden, Landerd en Bernheze, actief in een aan vrije tijd gelieerde onderneming voor de tak Recreatie & toerisme. Ondernemers van bedrijven in de detailhandel, industrie of zakelijke dienstverlening melden zich aan bij de BIZ-tak. Voor elke bedrijf is er de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen om lid te worden van de Maashorst Betrokken Ondernemers. Verenigingen en stichtingen kunnen onder dezelfde voorwaarden en condities lid worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in.