Ledenbijeenkomst ‘Proost op 2018’

By 21 januari 2018Nieuws

Maandag 15 januari ’18 werden rond 18.00 uur de tafels gedekt bij De Pier Recreatie, in Het Bospaviljoen. Het bestuur mocht al vanaf 16.00 uur genieten van de gastvrijheid tijdens de bestuursvergadering. Er werd onder andere geëvalueerd over de vakantiebeurs waarvoor jullie, de leden van Maashorst Betrokken Ondernemers enorm gul waren. We hebben mooie arrangementen kunnen verloten tijdens deze dagen.

Tijdens deze ledenbijeenkomst hebben we met vele van jullie geproost op een nieuw jaar met groei, succesvolle activiteiten en gezondheid!  Nadat Floor op de vakantiebeurs geholpen had bij de stand, is ze ook gastvrouw bij De Pier Recreatie, bij Het Bospaviljoen. Dries en Irmgard maakten met veel zorg een heerlijke soep, en daarna een uitgebreid buffet voor ons. Na de toost door de voorzitter Twan van Bakel, hebben de gastheer en gastvrouw zichzelf voorgesteld. Een bijzonder verhaal van Dries en Irmgard die met hun zoon Puk de toekomst herschreven hebben met de keus om hier in Uden een gezellige horeca-recreatie locatie te gaan runnen.

Er was ook tijd om te netwerken. Het werd zoals voorspelt een gezellige, informele avond. Waarbij we een warm welkom hadden voor alle leden, met in het bijzonder de nieuwe leden van Brabantzorg, de Nieuwe Hoeve en ‘herintreders’ Natuurcentrum De Maashorst en sinds afgelopen jaar Hans Koster, natuurfotograaf, die ons allemaal even stil en geboeid kreeg met zijn bijzondere beelden van de Maashorst. Hij liet ons weer even beseffen dat we niet alleen een enorm dienstenaanbod hebben met ons allen, ook het natuurgebied laat vele gezichten zien, wanneer je de moeite neemt om deze te bekijken.
Het was weer de moeite waard met vele netwerkverbindingen die gemaakt zijn.