Ondernemers uit elke branche

By 5 oktober 2017Nieuws

Nieuwe indeling zorgt voor netwerk met ondernemers uit elke branche
Natuurgebied De Maashorst zit midden in een serieuze ontwikkeling en dat biedt kansen. Voor ondernemers, gevestigd rondom het natuurgebied, een goede reden om alert te blijven op de veranderingen. De aandacht; regionaal, provinciaal en ook landelijk, kan voor kansen zorgen en is een goede reden om als ondernemer op de hoogte te willen blijven. Meld je aan bij hèt netwerk van Maashorst Betrokken Ondernemers in Uden, Landerd, Oss en Bernheze, dat ondernemers op de hoogte houdt.

Ook de zakelijke dienstverlener en ondernemer in de detailhandel zien we al richting bepalen, waarbij rekening gehouden wordt met het natuurgebied en wat dat in de toekomst kan brengen.
Ook in de vitaliteitsbranche weten de ondernemers graag van de hoed en de rand. Het versterken en toegankelijk maken van de Maashorst blijkt niet alleen voor recreatie en toerisme meer leven in de brouwerij te brengen maar brengt kansen voor vele branches in de Maashorst; allemaal Maashorst Betrokken Ondernemers die nauwlettend de veranderingen in de gaten houden.
We helpen graag bij de informatievoorziening. Ook willen we met meer leden meer draagvlak creëren, waardoor we een zichtbare partij worden die meetelt.

Bedrijven detailhandel, Industrie en Zakelijke dienstverleners (BIZ)
Naast de recreatie- en toerismetak is er nu ook de BIZ-tak. Elders op deze website is te lezen dat er een nieuwe impuls gegeven wordt aan de stichting. We willen groeien en zorgen dat we alle Maashorst Betrokken Ondernemers uit elke branche een compleet netwerk aan kunnen bieden. De komende jaren vinden belangrijke investeringen plaats in het verbeteren van de Maashorst.
Wil jij als ondernemer op de hoogte blijven? Meldt je dan aan voor € 125,- per jaar om lid te worden. Je krijgt vier maal per jaar een nieuwsbrief en je blijft zo op de hoogte van het nieuws in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Andere voordelen lees je op deze website bij ‘lid worden’.

Oerweekend
Het Oerweekend van de Maashorst, dat plaatsvindt op 7 en 8 oktober en waarin veel activiteiten bij Maashorst Betrokken Ondernemers plaatsvinden, hebben we aangepakt om ook onze nieuwe uitingen en extra branche te presenteren.
We willen alle bedrijven die de Maashorst een warm hart toedragen de mogelijkheid geven om lid te worden, om zo met z’n allen De Maashorst op de kaart te zetten. Twan sluit af door prijs te geven dat er passende voordelen zitten aan het lidmaatschap van een BIZ-lid, we nodigen alle bedrijven uit om lid te worden van onze mooie betrokken club.