Alpacafarm Vorstenbosch is een professionele alpacafarm. Willem-Mathijs en Anne van der Aa fokken huacaya alpaca’s en focussen daarbij op sterke, gezonde, veulens met een goede bouw en mooie vacht. Naast de fokkerij biedt deze farm ook recreatie in de vorm van alpaca-wandelingen en een verblijf in de mooie vakantiewoning.
Alpacafarm Vorstenbosch is ontstaan vanuit een wens om te werken met dieren en een liefde voor alpaca’s. De fokkerij is een prachtige bezigheid en de nieuwe veulens zijn ieder jaar weer een beleving op zich. Willem-Mathijs en Anne delen hun liefde voor alpaca’s graag met anderen. Enerzijds door de verkoop van dieren en anderzijds door het aanbieden van recreatie.

Op een ongedwongen manier kun je kennis maken met hun alpaca’s tijdens een gezellige, ontspannende en informatieve alpaca-wandeling. De alpaca-wandeling vindt plaats in de bossen van natuurgebied De Maashorst. Er gaan maximaal acht alpaca’s mee tijdens een wandeling van ongeveer twee uur. Je krijgt volop de kans om de alpaca in zijn algemeen en deze alpaca’s in het bijzonder te leren kennen. De dieren hebben allemaal hun eigen karakter en je kunt hun bijzondere wol voelen. Een unieke ervaring voor jong en oud die te reserveren is via www.alpacavorstenbosch.nl/recreatie/alpaca-wandelingen. Het boeken van een privé-wandeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bevindt zich op de alpacafarm een bijzonder smaakvol ingerichte vakantiewoning. De vakantiewoning grenst aan één van de alpaca-weides. Daardoor kan het zomaar zijn dat als je ’s ochtends de gordijnen opent de alpaca’s je al aankijken door het raam. In de zomermaanden ben je misschien wel getuige van de geboorte van één van de veulens. In de omgeving van de vakantiewoning zijn volop recreatieve mogelijkheden en de omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten.

Alpacafarm Vorstenbosch
Contactpersonen: Willem-Mathijs en Anne van der Aa
Leeghandseweg 12
5476 VD Vorstenbosch
Tel. nr: 06-23073883
info@alpacavorstenbosch.nl
www.alpacavorstenbosch.nl

SOCIAL MEDIA
https://www.facebook.com/alpacavorstenbosch