Deze tot bierbrouwerij omgebouwde oude boerderij biedt ongelooflijk veel activiteiten. Geniet van ‘Bourgondisch braaien’, zie kinderen door de lucht vliegen op de airtrampoline, proef één (of meerdere) van de tien zelf gebrouwen biertjes, fiets of wandel over de dijk en geniet van alles wat de gastvrije en bourgondische keuken te bieden heeft. In de vele ruimtes van de Bierbrouwerij zie je haar historie als boerenbedrijf nog terug en in de voormalige mestput brouwt de brouwer één pilsener en negen speciaalbieren. Volgens oud receptuur worden in dit Brouwlokaal veelal streekproducten gebruikt om een natuurzuiver bier te produceren. En wist je dat wij ook rondleidingen verzorgen?
In de bourgondische keuken wordt overigens veelal met verse streekproducten gewerkt, en dat proef je. De voormalige hooischuur doet nu dienst als Proeflokaal, terwijl de oude drinkbakken in de Hap & Tap herinneren aan deze voormalige koeienstal.
Naast de vele bourgondische en culinaire mogelijkheden biedt Bierbrouwerij Oijen ook verrassend veel activiteiten voor een geweldige familiedag, een gezellig vriendenuitje of een zakelijk evenement. Bindt de strijd aan in de Boeren Zeskamp, rijdt op een solex of in een tuktuk of ga op pad met een boemeltreintje. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid.

Bierbrouwerij Oijen
Contactpersoon: Carlette Roeland
Oijense Bovendijk 61
5394 LA Oijen
tel: 0412-492217
info@speciaalbierbrouwerij.nl
www.speciaalbierbrouwerij.nl