Alles bij Hof van Donzel is authentiek en helemaal in de stijl. Wat deze stijl is? Het robuuste van hout en authentiek gecombineerd met mooie aardekleuren. Dit alles gemaakt van materialen die lang hun frisse uitstraling behouden die horen bij ‘buitenleven’.
Met een oplaadpunt voor de e-bikes. Terwijl u rustig van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers kan genieten met het oog op de kinderboerderij, laad uw fiets weer op voor een verdere mooie fietsroute in de regio. De veilige kinderspeelplek en de bijzondere pipowagen zijn helemaal in de stijl van Hof van Donzel. Er is ook de mogelijkheid om het bekende en populaire Jeu de boulesspel te spelen.

In de toekomst wil Hof van Donzel zich ook gaan richten op kinderfeestjes.

Innerlijk genieten
De heerlijke koffie van het trendy merk Cook&Boon zal door Dionne als een geoefende barista gemaakt worden. Bij de koffie iets lekkers van Van Mook, de Echte Bakker; een monchou taartje of een ambachtelijk gebakken appelgebak uit grootmoeders receptenboek. Ook hebben ze frisdranken op de kaart staan en een kleine kaart. Een tosti, soep van de dag en lekkere kleine hapjes, en de kleine versnaperingen; zoals diverse heerlijke ijsjes en chips.

Authentiek, landelijk, boerderijsfeer maar met een stijlvolle afwerking. Dat is Hof van Donzel. Wees welkom en geniet!

Hof van Donzel
Wim-Jan en Dionne Thijssen
Donzel 92
5388 PD Nistelrode
www.hofvandonzel.nl
info@hofvandonzel.nl