Natuurcentrum De Maashorst is gevestigd in een prachtige monumentale boerderij in natuurgebied De Maashorst. Al ruim 30 jaar is het centrum het start- en informatiepunt van wandelingen, fietstochten en andere natuurgerichte activiteiten. Neem eens een kijkje in de tentoonstelling over De Maashorst, deze is geschikt voor jong en oud. Geniet op ons rustig gelegen terras van een drankje met iets lekkers uit de streek. Ga op pad naar de wisenten of geef je op voor de vele andere activiteiten die we door het jaar heen organiseren. Deze kun je vinden in de agenda opĀ www.natuurcentrumdemaashorst.nl
Voor kinderen valt er ook van alles te beleven. Op het erf van het natuurcentrum is een gratis speelweide! Zo kunnen kinderen over het erf uitkijken als een vogel, kruipen door de gangen van een das en zich als een wisent door het bos bewegen. Dwalen door de doolhof of gewapend met een mapje vol verhalen genieten op het kabouterpad. Het kan allemaal! Zelfs voor kinderfeestjes zit je goed bij Natuurcentrum De Maashorst.
Natuurcentrum De Maashorst is tevens gespecialiseerd in natuureducatie en u kunt er terecht voor advies en voor het ontwikkelen en realiseren van natuur-educatieve materialen en activiteiten. Wilt u met uw bedrijf of vereniging een dagje vergaderen en tevens met of zonder gids het natuurgebied in? Wij regelen maatwerk voor u.

Natuurcentrum De Maashorst
Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
tel.: 0412-611945
info@natuurcentrumdemaashorst.nl
www.natuurcentrumdemaashorst.nl

Social Media

www.facebook.com/NatuurcentrumDeMaashorst
@NcDeMaashorst